Trött och hängig? Svårt att sova?

Kan du inte sova, eller tillhör du dem som somnar men vaknar igen efter två, tre timmar och då är det helt kört att somna om igen? Inte undra på att man blir nedslagen, orkeslös och lite deppad.

Du är inte ensam. Det finns många nu i höstrusket som tänker…Hjälp! Jag måste få sova! Jag behöver energi, Jag vill bli glad, stark och må bra!

Vi har tagit fram ett speciellt kampanjpaket med Gurkmeja, Magnesium och Sömnkomplex som ska hjälpa dig att komma till ro!

Magnesium

…är en superviktig mineral att få i sig, men tyvärr vanligt att vi har brist på i kroppen. Ta det innan du går och lägger dig, det får dina muskler att slappna av och ger dig en bättre sömn. Fler fördelar finns, du får bl.a. bort ev domningar i benen, kramper i vader samt lindrar huvudvärk och migrän. Magnesium ger också positiva resultat mot depression. Ät gärna mer av tex. mörka bladgrönsaker ex mangold, spenat och frukt som bananer, aprikoser, avokado, persikor och plommon

Sömnkomplex

…innehåller örter och växter så som Sömntuta, Frossört, Ashwaganda och Vänderot. Dessa örter hjälper och påverkar nervsystemet på ett positivt sätt och bidrar till normal sömn, avkoppling och ökat mentalt och fysiskt välbefinnande.
Rek intag: 1-2 ml 2-3 gånger per dag.

Gurkmeja

…är rik på kurkumin, en antioxidant som hjälper kroppen att producera seratonin och dopamin. Båda dessa är naturliga humör-boosters. Endast en tesked av gurkmeja om dagen kan reducera eventuell höstdepp. (och även lindra PMS-besvär) Drick gärna på kvällen då det även är bra för sömnen. Det är även en anti-inflammatorisk ört och kraftfull antioxidant som hjälper till att rena levern. Medicinmännens favorit skyddar oss inifrån och ut ger dessutom huden en frisk lyster.
Obs! Tillsätt alltid lite svartpeppar för att gurkmejans ämne piperine ökar biotillgängligheten hos kurkumin med hela 2000 procent!

Är du extra stressad eller utmattad? Då kan det även vara bra att komplettera med C- och B vitamin då man ofta får brist på dessa vid långvarig stress. B6 behövs bland annat för att bilda serotonin så det är en god idé att komplettera med.

Kosten är också viktig, tänk på att äta bra och nyttig mat. Ät näringstät kost såsom mycket frukt och grönsaker. Ät små måltider varannan till var tredje timme för att hålla kortisolet på en jämn nivå. Ge dig ut på promenad och andas in frisk härlig luft. Yoga eller hitta en annan träningsform som känns kul!

Du är värdefull, va rädd om dig!