Om Tua

Från Evenemang till Örter

Jag hade precis tagit examen i turismvetenskap och skulle få arbeta med evenemang som jag drömt om i flera år. Sen kom covid. Allt ställdes in och drömmen gick i kras. Jag gjorde som jag alltid gör när saker går åt skogen, jag landade på soffan hemma hos mamma med gråten i halsen.
-Men kom jobba hos mig! Sa mamma
-Med örter? Hur sexigt är det sa jag lite bittert.
Men det skulle jag aldrig ha sagt. För några dagar senare satt jag på hennes kontor och fick lära mig om det min mamma predikat om i flera år. Självläkning av kroppen, örternas magiska verkan och mycket mer. Jag slängdes in i en värld som kändes så långt bort från den dröm jag en gång hade haft. Men jag älskade varenda minut av den. Jag kände mig viktig, jag fick sköta hennes webbshop medan hon kunde lägga fullt fokus på att läka sina kunder.
Jag utbildade mig sedan till aromapedagog och lärde mig allt om eteriska oljor och deras fantastiska läkande och helande förmågor.
Jag har även hunnit med att få en fantastisk liten dotter med min sambo Harry. Vi har köpt ett litet torp med en bit mark och en magisk skog. Dit jag i framtiden planerar att bjuda in till cirklar, doftkvällar och healing. Men fram till dess så hittar ni mig arbetandes med Örtoteket eller kanske du kommer till mig på Kalmar Hälsostudio på en behandling?!

Healing

När jag var liten brukade mamma be mig om att läka hennes knä. Då satte jag mina händer på hennes knä och visualiserade mig hur kroppen läkte steg för steg. Efteråt sa hon nästan alltid att det kändes som att det faktiskt hände något.
Det är rätt spännande att se tillbaka på idag. För någonstans har det alltid funnits naturligt i mig, viljan att läka andra människor. Idag är jag utbildad Reikihealer och jobbar på många sätt precis som jag gjorde när jag var liten.
Sedan december 2022 har jag även utvecklat min kunskap inom läkning genom expandmetoden. En session med expandmetoden är ett snabbverkande och effektivt sätt att göra sig av med jobbiga känslor, präglingar och beteenden. Det kan vara allt ifrån stress, oro, ångest, frustration, rädslor eller andra saker som triggar dig.
Jag hjälper dig att transformera dessa känslor så du kan känna dig harmonisk igen och skapa det liv du önskar.
När vi känner oss balanserade i sinnet är det lättare för oss att fatta kloka beslut och lita på vår inre vägledning.
Jag kan även hjälpa dig att frigöra dig från generationstrauman som ligger nedärvt i våra system.