Medical Medium

Vi har fått in en hel del Medical Medium produkter. Vi har inte valt att ta in just de som Anthony Williams rekommenderar då många är onödigt dyra och alla går inte heller att beställa till Sverige. Däremot har vi tagit in likvärdiga produkter av hög kvalitet som är prisvärda! Medical Medium rekommenderar örttinkturer som är alkoholfria pga. många tinkturer med alkohol är GMO.

Våra alkohol tinkturer är av högsta terapeutiska grad och är ekologiska eller vildskördade. De är alla GMO-fria.

L-Tyrosine är en icke-essentiell aminosyra som spelar en viktig roll vid framställning av neurotransmittorer dopamin och norepinefrin. Dessutom, eftersom L-Tyrosin är nödvändigt för syntesen av sköldkörtelhormon och epinefrin (adrenalin), stödjer L-Tyrosine hälsosam glandulär funktion och stressrespons.

Holy Basil Leaf Holy Basil Leaf anses vara helig i den hinduiska religiösa traditionen och anses vara en av de viktigaste växterna i ayurvedisk övning. Vad som gör örten så unik är dess anmärkningsvärda anti-stressaktivitet, vilket har visats jämföras med ginseng i vetenskapliga studier. Våra 400 mg kapslar ger dig ett kraftfullt vapen för att lägga till din anti-stressnivå.

L-Glutathione Denna kraftfulla tripeptid är kroppens huvudantioxidant och avgiftare. Före varje cell är glutation din kropps primära försvarsmolekyl. Produktionen inom kroppen minskar med åldern, och de flesta tillskott är inte stabila nog för att vara effektiva.

Alpha Lipoic Acid Alpha Lipoic Acid! Ofta kallad “den universella antioxidanten” eftersom den neutraliserar både vattenlösliga och fettlösliga fria radikaler, alfa liposyra hjälper också till att återvinna andra antioxidanter som vitaminer C och E, vilket ökar deras användbarhet i kroppen.

D-Mannose D-mannos främjar ett hälsosammare urinflöde. D-Mannose är en produkt som reducerar ohälsosam biofilm i urinröret samt hjälper till att öka tillväxt av gynnsam mikroflora

Vi har ju redan många fler Medical Medium produkter, men nu kompletterar vi upp vårt sortiment.

239.00 kr

 

3 tankar om “Medical Medium

  • Kicki Pettersson says:

   Hej,
   Det finns inget som funkar för alla. Man får plocka det man tycker känns bra för en själv och det man tror på?
   Ha en fortsatt fin helg☀️?

 1. Isabella says:

  Hundratusentals människor har botat sig själva med hjälp av hans böcker, inklusive jag själv !
  NEJ ! Han har inte fel i något alls. Det är människa som inte vill förstå, och som envist försvarar en dålig kost!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.