Klangmassage

Massagen för dig som behöver komma ner i varv.

Klangmassage ger djupavslappning och är en harmonisk meditativ massage. Rekommenderas varmt till dig som är stressad eller utbränd och har svårt att komma ner i varv.

Musik för själen

Vibrationerna från klangskålarna ger ökad livsgenomströmning och harmoni till kropp och sinne. Klangerna är harmoniska och rogivande, massagen är både varsam, innerlig och vacker som musik för själen.

Vad händer i kroppen?

Ungefär 60% av kroppen består av vatten och när skålarna ställs på kroppen och man ger den en klang börjar den vibrera. Vibrationerna går ner i kroppen och sätter vattnet i rörelse ända ner på cellnivå.

Klangbehandlingen stimulerar Vagusnerven, en av våra längsta nerver som går från huvudet (sjätte kranialnerven), ner till buken och tarmarna, information går bägge vägar. Nerven förbinder nästan alla våra organ och livssystem.

Klangbehandlingen aktiverar det friska i dig och är djupt avslappnande, klangerna stärker immunförsvaret och gör kroppen mer benägen att läka. Massagen höjer även kroppens vibrationer och stämmer Vagustonen för välmående, balans och livskraft.

Klangmassage har en positiv inverkan på inflammationstillstånd, reglerar hjärt- och lungsystem, har en inbyggd broms som dämpar onaturligt stresspåslag. Vagusnerven är en viktig del av vårt lugn-och-ro-system.

 

Hur går en massage till?

 

Under massagen ligger man på britsen med kläderna på. Först ligger man på magen med klangskålarna på olika områden av kroppen. Ibland en skål, ibland flera samtidigt. Klangmassage är mycket vacker, varsam och kan upplevas och njutas endast utifrån sin magiska vackra tonklang. Skålarna är stämda i livets egen tonart och hjälper oss vara förbundna med vårt hjärta.

Behandlingen passar alla men särskilt om du är stressad, stel och öm i kroppen eller har svårt att sova.

Klangmassage 60 min – 850kr

 

BOKA TID