Frekvenser

Allt är energi.

Om du går igenom vetenskapliga läroböcker från dina skoldagar kommer du att påminnas om det vetenskapliga grundläggande faktum: Everything is Energy.

Det finns en subtil bioenergi som rinner genom hela livet.

Vissa människor kallar det livskraft och andra kallar det chi. Denna bioenergi har en vibration till den och det kan mätas. Det uttrycks som en elektromagnetisk vibrationsfrekvens.

Alltså allt har frekvens.

Känslor har frekvens och även tankar, även fast material har frekvens. Skillnaden ligger i de olika frekvensnivåerna.

Alla vi människor vibrerar inte på samma nivåer. Vi vibrerar inte alltid i optimala energifrekvenslägen.

Ett huvudskäl är att vi tillåter våra negativa känslor och begränsande tankar att vara ansvariga. Det händer när vi lätt påverkas av vad andra säger och när vi lägger oss ner av gamla och ohjälpsamma trosuppfattningar. Oavsett om vi har positiva eller negativa tankar och känslor kan det påverka vårt energitillstånd. Enligt uppgift sänker negativa tankar vår frekvens med 12 MHz medan positiva tankar höjer vår frekvens med 10 MHz.

Ett annat skäl är att vi gör ohälsosamma livsstilsval. Våra val återspeglas i maten vi äter, de skadliga produkterna vi använder och gifterna vi konsumerar dagligen. Patogener har en låg frekvens. Så gör föroreningar – både partiklar och strålning. Bearbetad och konserverad mat med en frekvens på noll kan minska vår frekvens avsevärt.

Enkelt uttryckt och på fysisk nivå är frekvens mätningen av hur snabbt grundceller cirkulerar och regenereras i kroppen. Ju större rörelse inom cellerna, desto mer fri är kroppen att själv läka. Ju långsammare cellerna rör sig i kroppen, desto större är chansen för tumörer, blockeringar och sjukdomar att utvecklas.

När vi blir ur balans överdrivet och under lång tid, minskar vår kropps naturliga förmåga att läka sig själv. Vi kan inte fungera optimalt. Följaktligen upptäcker vi att vi inte är i bästa skick för att locka överflöd och leva det liv vi önskar.

Hur kan man höja sin frekvens?

Genom att:

 • Vara uppmärksamma på sina tankar, det är det absolut viktigaste för att höja frekvensen. Negativa tankar och ett fokus på negativa saker och händelser gör vår vibration låg, medan positiva tankar, tacksamhet och ett fokus på det positiva i livet och vardagen gör vår vibration hög och hjälper också till att bevara vibrationen på en hög nivå.
 • Sluta döma sig själv och andra. Var sann mot dig själv, förlåt både dig själv och andra. Följ ditt hjärta och din innersta önskan. Det är när vi låter stress och oro i det dagliga livet påverka oss och när vi gör saker som vi egentligen inte vill som vår känslomässiga frekvens dras ner.
 • Vistas i naturen.  I naturen är vibrationerna naturligt höga, och genom att vara i en omgivning med höga vibrationer kan man öka sina egna vibrationer. Att röra på sig har samma effekt, vilket gör att en promenad i vacker natur är ett mycket effektivt sätt att höja sin vibration på. Att spendera tid i naturen gör också att man blir jordad, vilket är viktigt att vara då man arbetar med sin andliga utveckling för att vara i balans. Att gå barfota i gräset är ett mycket bra sätt att jorda sig på.
 • Vatten har hög vibration. Dricka mycket vatten hjälper inte bara till att höja vår vibration utan även att rena kroppen från gifter. Att bada i en sjö eller i havet gör att vi höjer vår vibration, men det kan också räcka med att hålla händerna under rinnande vatten en stund för att energierna ska höjas. Vatten i rörelse skapar också negativa joner vilket får oss att må bättre. Att ta ett bad med havssalt hjälper också till med rening. Men den bästa effekten får man om man kombinerar vattnets kraft med vackra naturupplevelser, som till exempel att stå vid ett vattenfall eller känna på vattnet i en porlande bäck i skogen.
 • Sätta kroppen i rörelse, motionera och öka flödet i kroppen. Detta stimulerar även kroppen till att producera olika endorfiner, som får oss att må bra och därmed också höjer vår vibration. Djupandas! När vi andas djupt sprids känslor av lugn och välbefinnande i våra kroppar. Våra inre organ masseras och kommer i rörelse, vårt lymfsystem får fart och höjer frekvensen i kroppen.
  Vi har alla förmågan att stoppa upp och ta ett par djupa andetag.
 • Äta hälsosamt dvs mat med höga frekvenser så som frukt och grönt. Kött har låg frekvens liksom kaffe, socker och processad mat som inte är naturlig. Födoämnen med hög vibration är de som växt nära solen, och som är så naturliga som möjligt. Frukt som växt på träd nära solen och grönsaker som växt utan gifter och bekämpningsmedel är det bästa vi kan äta för att öka vår vibration. Grönsaker och växter som innehåller mycket klorofyll är särskilt bra.
 • Använda eteriska oljor och örtmedicin. Örtmedicin i form av örttinkturer. Du kan blanda de örter som bäst stöttar din kropp och som bäst hjälper till att höja din energi. Gör din egen personliga blandning för just dina symtom med hjälp av enkla örter. Eteriska oljor är magiska och har hög frekvens. Har du inte upptäckt dem ännu så är det hög tid. Använd dem både i diffusers/aromalampa och att smörja på kroppen.
 • Meditation ökar våra frekvenser. Att göra frekvensmeditation är ett underbart sätt att balansera kroppen. Bara att Googla frequency meditation så dyker det upp massor med meditationer att följa. Med meditation kommer man i kontakt med sig själv och sitt högre jag. Vi får lättare till att släppa fram positiva tankar och glädjen i livet. Vi får lättare att tona ner negativa tankemönster. Det hjälper oss också att vara i nuet vilket också gör att vi får en högre vibration.
 • Känna tacksamhet är mycket läkande, och ger oss en högre vibration. Säg tack högt eller tyst inom dig för allt som du är tacksam för i din vardag.  Tacka högt när du kommer på att du glömt dina nycklar till kontoret innan du har hunnit iväg. Tacka för maten, vattnet och det du stoppar i dig. Att vara tacksam är ett av de bästa sätten att höja sin vibration. Att känna tacksamhet blir till en positiv spiral, då det blir lättare och lättare att känna genuin tacksamhet ju mer man övar i att känna känslan.
 • Lyssna på musik. Det sägs att ingenting sätter igång energin snabbare än musik. Det är ett underbart verktyg att använda dagligen för att få dig att vibrera med högre frekvens. So let’s play some music ?

Namaste ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *