Om Örtoteket

VÅR AFFÄRSIDÉ

Allt började egentligen med en egen hälsoresa som ni kan läsa mer om under “Min Hälsoresa”. Detta ledde till ett brinnande intresse för kost & hälsa. Jag lade tusentals timmar på utbildning och ju mer jag lärde mig desto bättre blev min egna hälsa och jag kände att jag måste hjälpa andra som var i min situation. Därför skapades våra veckomenyer, vår webbshop och våra egna produkter Eco by Earth.

VÅR PRODUKTION

Vi värnar om kvaliteten genom att säkerställa att endast de bästa frön, marken, utrustningen och odlingsförhållanden används i odlingsprocessen. Genom att samarbeta med leverantörer och odlare som har en djup förståelse för infödda växter, lokalt klimat, vädermönster, vilka frön och jord att använda, den bästa tiden att plantera, etc

Eco by Earth tillhandahåller rena, kraftfulla och säkra produkter och våra odlare arbetar enligt Biodynamisk praxis och är certifierad organisk av Biodynamic Agricultural Association. Certifiering kräver fullständig spårbarhet och hållbarhet men inkluderar också en total miljörevision av verksamheten  från utsäde, mark och förpackning till kompostering och dränering.

Varje detalj i processen för våra örtextrakt är utformad för att uppnå ett mål, att få rena och säkra extrakt av hög kvalitet till Eco by Earth användare. Med extrakt av kvalitet kan du och din familj hitta naturliga lösningar för vardagliga problem och njuta av förbättrad hälsa.

VÅR VISION

Vi strävar efter ekologiskt, miljövänligt och hållbart. Vi vill helt enkelt göra det enkelt att leva hälsosamt.