Hur funkar kostprogrammet?

Prenumerera på veckomenyer och få hälsosamma recept med ren, naturlig antiinflammatorisk kost som är socker-, gluten-, laktosfri utan kemiska tillsatser.

Programmet passar dig som vill må bättre eller om du så bara vill gå ner i vikt. Programmet passar om man har Candida eller någon autoimmun sjukdom. Veckomenyerna är inte vegetariska men det finns en hel del vegetariska rätter att välja mellan.

Prenumerationen är löpande och kostar 99kr i månaden. Du kan avsluta när du vill.

Programmet är uppbyggt i olika Faser.

Vad innebär det och varför har ni det så?

FAS1

Här trappar du ut det mejerier, gluten, socker och halvfabrikat och börjar gå över till mat utan tillsatser. Detta för att få så lite utrensnings symtom och besvär av övergången som möjlig.

FAS2

Är en lite striktare fas som man stannar i 4 till 8 veckor. Efter FAS2 kommer en Detox del, detta för att kroppen ska få vila och återhämta sig så mycket som möjligt. Dessa kan man välja att göra eller så hoppar man över denna del om man inte vill göra den.

FAS3

Är den fas där man äter lite mer tillåtande igen och man kan återinföra lite av det man tidigare åt.

Kostprogrammet innehåller:

Frukostar
Luncher
Mellanmål
*Middagar
Livsmedelslista
Natures for Lifeprogrammet
Lista med rekommenderade produkter

*Det du lagar till middag äter du även till lunch dagen efter. Vi har lagt upp det så för att minska tiden vid spisen och för att göra det lite enklare och smidigare.

 

PRENUMERERA