Blev ordinerad Levaxin resten av sitt liv, men fixade det på egen hand!

En kille i 20-års åldern, precis som vemsomhelst kände sig trött, hängig, mådde inte bra alls och inte gjort under en period. Han gick då till VC och läkarn tog lite prover på honom. Fick till svar att han hade en underfunktion av sköldkörteln och skulle börja med Levaxin för att “må bättre”. Han fick också berättat att detta läkemedel var något han skulle behöva inta resten av sitt liv.

Killen ringde efteråt upp sin mamma och berättade vad provsvaret visat och vad läkaren hade rekommenderat. Mamman som är mycket väl medveten om detta läkemedel och vad kost, livsstil etc gör mot våra kroppar tog då med sonen istället till en alternativ behandlare.

Väl hos den alternativa behandlaren gjordes en stor utredning som visade en massa olika obalanser i kroppen. Han fick order om vila, stressa ner, ingen alkohol, socker mm, mer motion och en del kosttillskott han började med. Efter några veckor, tillbaka till VC, nya prover togs som då visade sig helt normala. Läk såg funderad ut och han blev rådd till att komma tillbax om 3v för ytterligare nya prover. Tre veckor går, tillbaka till VC, nya prover tas och de visade sig fortfarande normala. Läkaren frågade sorgligt nog aldrig om vad/hur han hade gjort och det här skrämmer mig ngt så fruktansvärt. Läkaren va alltså inte ens intresserad att höra vad han hade gjort 🙁 Från att ha fått en underfunktion av sköldkörteln och blivit ordinerad Levaxin resten av livet till att få perfekta provsvar efter ändrad kost, livsstil och några tillskott.

Nu har det gått drygt ett halvår och killen mår fortfarande toppen.

Är inte detta HELT FANTASTISKT? <3

Det borde dock ligga i läkarens intresse att åtminstone fråga vad han gjort? Varför var inte läkaren intresserad alls? Hade jag varit läkare hade jag frågat allt och lite till. Jag hade blivit oerhört nyfiken på vad patienten gjort för att då rekommendera andra patienter till att testa detsamma först innan ev något läkemedel sätts in.

Önskar att fler människor ute i vårt samhälle kan få upp ögonen vad kost, livsstil, god sömn, stressa mindre, mer motion mm kan göra för kroppen. Du lever i din kropp och i den ska du leva i resten av livet. Hjälper man kroppen med just det den behöver är kroppen fantastisk på att reglera sin obalans självmant och återfå en bättre, god hälsa. Plus att man dessutom även förebygger ev framtida besvär, sjukdomar.

Vill också nämna att det här är bara ett fall. I gruppen har många kunnat minska/halvera sin Levaxin efter en tid på programmet och en hel del har t o m kunnat slängt sin Levaxin helt.

Det är magiskt och värmer så oerhört när man läser om det <3

Vill passa på än en gång att säga GRATTIS till alla som kunnat slänga sin Levaxin och idag mår så mycket bättre än ni gjort på många år.

Önskar alla läsare en trevlig helg!
Kram Natalie