Dr Morse lära

Dr Morse lära om kost och örter

Oavsett vilken ålder så är hälsa den viktigaste tillgången i livet. I generationer har man varit okunnig om kroppens egentliga näringsbehov. Det är inte svårt att förstå att man bör äta rätt, vilket helt enkelt återspeglas i den fysiologiska utformningen av den mänskliga arten. Människor är bäst lämpade för en kost på främst frukt och grönsaker, i stället för kött, mjölk, korn och bönor.

Vår äldsta anmoder Ardi som levde för 4,4 miljoner år sedan åt det som fanns i skogen. Kött fanns delvis på menyn men med stora mängder mjuk frukt. De första bevisen på att människor började odla mat är för 23.000 år sedan.

På grund av vilken typ av mat och kemikalier människan konsumerar, har det skapats ett tillstånd av genetisk svaghet, sönderfall och försämring av celler som aldrig tidigare setts i någon art. Att förstå detta och vad man måste göra för att vända trenden är avgörande för bevarandet av vår art och kunskapen om sann hälsa.

Dr Morse klinik i Florida har hjälpt människor att få tillbaka sin hälsan i över 40 år. Kunskapen om sin hälsa blir väldigt enkelt när man förstår hur man förlorade den. Dr Morse har tillbringat årtionden med att bistår tusentals människor med att rena och återställa kroppens vävnader.

Sann lycka är en kombination av fysisk, emotionell och mental balans med en bredare förståelse av vem du verkligen är som individ. Nyckeln till framgång hänger på vad du äter, dricker, andas och utsätter huden för. Helt enkelt hur du tar världen utifrån och in. Ju större andel av frukter och grönsaker du äter desto större blir din framgång.

Finn dina svagheter med irisdiagnostik

Hitta någon som är skicklig att läsa din iris. Irisdiagnostik är naturens största och för närvarande enda metod att via ögats regnbågshinna avläsa funktioner och eventuella funktionsstörningar i kroppen organ. En irisdiagnostik ger dig en lista på dina dina styrkor och svagheter. Det blir då lättare att undvika destruktiva vanor, stärka svagheter och ge bättre förutsättningar att leva ett friskare liv. Använd örter för att ta itu med dina cellulära svagheter och att stötta och rengöra ditt lymfsystem, mage-tarmkanal och lungor.

Detoxa lymfsystem

Hjälp alltid till att detoxa och stötta ditt lymfsystem. Detta är det viktigaste systemet i din kropp att avgifta och är avgörande för din framgång. Dr Morse menar att alla har ett stagnerat lymfsystem till en eller annan grad. Detta är viktigt eftersom alla dina celler “äter” och “utsöndrar”. Ditt lymfsystem är ditt avloppssystem. Din lymfkörtlar är dina septiktankar. Håll dem rena!

1. Du stöttar njurarna med örtextrakt och att ät massor av frukter. Ditt lymfsystem använder dina njurar som en av de viktigaste platserna för avlägsnande av kroppens avfall. De andra platserna i kroppen är huden och tjocktarmen.

2. Rena och stötta din mage-tarmkanal. Det bästa sättet att uppnå detta är med en kost på mycket med grönsaker och frukt samt örtextrakt. Använd inte laxermedel, dessa är mycket beroendeframkallande. Du vill återställa mage och tarmkanal till naturlig matsmältning och upptagning. Dr Morse rekommenderar inte acidophilus, bifidophilus eller någon annan tarmflora. Kroppens tarmflora kommer att återställa sig själv.

3. Din hud är ditt största organ för avlägsnande av kroppens avfall och kallas “tredje njuren”. Svettning är avgörande för att ta bort gifter från kroppen och en underaktiv sköldkörtelfunktion gör det svårare att svettas. Stötta sköldkörteln och stimulerat med borstning av huden, samt regelbundna heta och kalla duschar och svettning.

4. Träna och motionera mer. Motion är extremt viktigt när du stöttar och renar ditt lymfsystem, särskilt i dina nedre kroppsdelar. Se till att dina njurar filtrerar som de ska innan före kraftig träning.

Läs mer om lymfsystemet Läs mer om njurfiltrering Läs mer om motion

Parasiter

Spendera en månad med att ta en parasitformel på örter. Detta kommer att hjälpa till att bli av med parasiter och svamp. Det kommer också att bidra till att minska mikroorganismerna som påverkar ditt begär efter mat såsom candida och bakterier.

Lever och bukspottkörtel

Rengör din lever och förbättra din bukspottkörtel i ungefär en månad eller så. Om du har diagnostiserats med typ I-diabetes, kommer du troligen behöva tre månader.

Dr morse program sänker blodtrycket

Det finns inget att oroa sig för om man äter andra läkemedel. Det finns väldigt liten påverkan med Dr Morse program och våra örter. Om du tar medicin för högt blodtrycks är det bra att hålla koll på det och även konsultera din läkare.  Dr Morse detoxprogram kan snabbt sänka ditt blodtryck. Var smart och använd sunt förnuft. Om ditt blodtryck är lågt, kan det inte vara det bästa valet att sänka den ytterligare med kemiska mediciner. Om ditt blodtryck är lågt måste du arbeta för att få det normalt och det innefattar att förbättra och förnya binjurcellerna. Lakritsrot är en jättebra binjureört som tillfälligt kan öka blodtrycket så har du redan högt blodtryck bör du vara försiktig.  Övervaka blodsocker noggrant under övergången till en diet med grönsaker och frukt och justera medicinerna vid behov.

Detox med Dr Morse

En av de viktigaste sakerna som du kan lära dig om avgiftningsprocessen är de olika stegen av rening och reparation som kroppen går igenom. Studera och lär dig denna process så förstår du vad “sjukdomar” verkligen är. Förkylning, influensaliknande symtom, nysning, hosta, diarré, svettningar, feber är alla naturliga metoder som används av kroppen för att avgifta och läka sig själv. Symtomerna kan vara en timme, en dag, tre dagar, en vecka eller till och med upp till tre veckor. Det beror på graden av gifter hos en individ. Det här är alla goda tecken på att din kropp svarar och rensar ut gifter och även återuppbygger de försvagade områdena.

Läs mer om utrensningssymtom

-10%
299.00 kr 269.00 kr
-10%
299.00 kr 269.00 kr