Vad är Natures for Life

Natures for Life startades för vi ville hjälpa andra på sin hälsoresa. Vi ville förenkla och göra det smidigt för när man inte mår bra har man varken ork eller annat.

Hur gjorde vi?

Vi lade om kosten och följde Natures for Lifeprogrammet. Vi gjorde livsstilsförändringar genom att ta bort sånt i livet som vi inte mådde bra av. Vi lärde oss säga nej, varva ner och göra sådant som vi tyckte var roligt. Det fick oss också att må bra. Vi gjorde en djupare detox där tarmar och kropp fick vila och vi stöttade kroppen med örtkomplex och kosttillskott och det gav resultat

 

Natures for Lifeprogrammet – veckomenyer

Genom att prenumerera på våra veckomenyer  får du recept som är socker-, gluten-, mejeri- och tillsatsfria och som hjälper din kropp att komma i balans. Problemet som vi själva upplevde när vi startade programmet var att det kändes svårt att vara kreativ och hitta på enkla och goda maträtter. Det var full upp med att följa *livsmedelslistan och stoppa i sig rätt grejer. Därför vill vi nu underlätta det för dig.

I  webbshopen hittar du våra unika örtkomplex och våra egna kosttillskott som är några av de bästa som finns på marknaden.

Vad får jag äta?

Alla svaren får du som medlem genom Natures for Lifeprogrammet och du slipper fundera så mycket i början på vad du får och inte får äta.

Du behöver bara handla hem ingredienserna, men vi vill ändå påminna dig om att läsa innehållsförteckningen noga på det du stoppar i kundkorgen då de petar in allt möjligt skräp i livsmedlen idag. Innehållet skall vara så rent som möjligt utan tillsatser som ex. E330 – citronsyra, emulgeringsmedel, stabiliseringsmedel, socker osv. All info vad som är tillåtet eller inte får du via *livsmedelslistan.

Allteftersom du kommer in i programmet så lär du dig vad som är ok och inte ok och du kommer känna när du är redo att stå på egna ben.

Vi skapade alltså Natures for Life för att göra det roligare, enklare och för att ge dig lite mer inspiration att följa programmet. Framför allt vill vi hjälpa dig lyckas på din resa mot ett friskare liv!

Lycka till!

Natures for Life – Hälsa för livet!

*Livsmedelslistan innehåller alla livsmedel som är ok under programmet och den får du tillgång till på Mina sidor när du blir prenumerant.