På tapeten…

Nytt program

Vi inför nu frukt och det blir ett litet nytt upplägg med en detoxdel mellan FAS 2 och 3.  Det nya programmet är nu uppdaterat.

Livsmedelslistan

Nu ligger de nya livsmedelslistorna under respektive fas.

Rekommenderade produkter.

De produkter som är rekommenderade är en generell lista. Du ska gå efter den Livsmedelslista som gäller för den FAS som du är i, ex. det står bön/linspasta i rekommenderade produktlistan. Lins/bönpasta är bara ok i FAS 1 och 3 så befinner du dig i FAS 2 så är det inte ok, men det framgår av Livsmedelslistan som är i FAS2.

Rekommenderade produktlistan är framtagen för att du lätt ska hitta ett varumärke/produkt som är ok och inte behöva läsa på allt själv. Men som sagt du går först och främst efter den FAS du är i.

Detoxprogrammet

Detoxprogrammet har fått en egen knapp till vänster under veckomenyerna.

 

Du har väl inte missat Bonusrecepten?

För lite sedan skapades en puff med Bonusrecept. Där kommer vi lägga in lite recept på ex. snacks, såser, förrätter, efterrätter, grundrecept på pajbotten m.m

FAQ

Har du någon fråga som du går och funderar på? Vi har gjort en sida med de vanligaste frågorna. Kika där så kanske du hittar svaret på just din fråga.

Så funkar det.

Vill du avsluta din prenumeration så måste du mejla oss. Du kan när som helst säga upp din prenumeration och den avslutas efterkommande månad.

Avslutar med lite klok-ord.

Glöm inte att du måste tro på dig själv om du vill ha en chans att nå dit du vill komma.