Natures for life

Prenumerera på färdiga veckomenyer.

Prenumerera på färdiga veckomenyer och få recept med ren, naturlig antiinflammatorisk kost som är socker-, gluten-, laktosfri och utan kemiska tillsatser.

Natures for life är till för dig som vill få bukt med ditt sötsug och sockerberoende en gång för alla. Du kanske är “trött” på att må dåligt, ha besvär, symptom eller om du vill börja äta mer hälsosamt och ev förebygga framtida åkommor. Är du trött och hängig, har du ont i huvud, leder, magen krånglar (IBS,IBD), PMS, eksem, psoriasis, endometrios, glömsk, utbränd, och en massa andra diffusa problem? Kanske har du varit hos läkaren och fått höra ”Det finns tyvärr inget mer vi kan göra”. Du börjar tvivla på att du verkligen är sjuk och tänker att du bara inbillar dig. Genom kostomläggning kan du förändra mycket! Här hos oss på Candidaklubben får du hjälp att komma igång, teckna dig för en prenumeration redan idag!

Det är smidigt att prenumerera på färdiga veckomenyer då du får förslag på frukost, lunch, middag och mellanmål.

Om du har några kilon till övers eller t.o.m är överviktig och vill gå ner i vikt är oftast denna diet en glädjande diet för dig.

När du börjar på dieten tar det inte många dagar/veckor innan du märker att du tappat kilon. Allt eftersom veckorna går tappar du mer och mer. Vill du fortsätta tappa i vikt efter X antal veckor, introducera då inte så mycket av Creme Fraîche, turkisk yoghurt, bröd etc. Var försiktig även med alltför mycket ris, quinoa, fetter även om det är naturligt fett. Tänk på att äta regelbundet och mindre portioner, kasta inte i dig två eller tre stora mål om dagen.

Prenumerera nu!